MarkoCeder

 

Tehtävä Kunnanhallituksessa

Keskiviikkona 27.11.2013 vastaanotin puhelun johdon assistentti Helena Hurrilta, että olisi kunnanhallituksen tehtävä perjantaiksi. Sain kutsun Jokerit - HIFK liigapeliin ja illanviettoon yhdessä kunnanhallituksen kanssa Helsinkiin. Vastasin myöntävästi.

Seurasimme kaksi erää ottelua tilanteeseen 1-2 ja kolmannen erän keskustelin Tuija Reinikaisen kanssa Tupu ry:n puheenjohtajuudesta ja toimenkuvan vaatimuksista. Varmaan arvaattekin, että kokeneen kunnanvaltuuston puheenjohtajan ja Tupun perustajajäsenen näkemykset ovat arvokkaita, joita kunnioittaen kuuntelin. Seuraavan vuoden tavoitteet puheenjohtajana ovat maltilliset ja harkintaa käytetään huolella. Ottelun lopputulos 1-4 HIFK:lle.

Siirryimme illalliselle ravintola Macuun, jossa pöytäseurueeni lähimmät henkilöt olivat kunnanvaltuuston 1. varapuheenjohtaja Lauri Untamo, kunnanjohtaja Hannu Joensivu ja kunnanhallituksen Salla Heinänen. Ilta kului luontevasti keskustellen ja hyvän huumorin siivittämänä. Herkullisen illallisen lomassa hetkisen pohdimme myös päätöksenteon prosessimalleja, henkilöstön työmotivaation vaikutteita ja ensi vuoden talousarvion sisältöä. Ilta kului todella mukavassa ilmapiirissä.

Kiitos kutsusta, Helena.

Anna ja Aaron.jpg
Roosanauha